OM OS OG PRODUKTET

KONTAKT OS


HVORFOR EN SILIKONERING?
Vi kan starte med at stille spørgsmålet, hvorfor ikke? Selvom metalringe har sin charme, og vi på ingen måde ønsker at udfordre dem, så er silikoneringe tiltænkt som det nye alternativ. Der er længe eksperimenteret med forskellige former, styles osv. i smykkeverden, men sjældent tænkt i materialer. Vi har fundet det perfekte materiale, der virkelig highlighter den tid vi lever i med komfort, luksus og elegance. Derfor er NewRing det nye, da det kan være til dig der søger accessoires til din tøjstil. Det kan også være en gave til manden der har alt og godt kan lide at bruge sine hænder dagligt, eller moren hvis vielsesring konstant ligger på bordet, da hun er for travlt med den lille. En NewRing er tiltænkt alle, det er en ring der passer til netop din livsstil.

SILIKONE ER ET BLØDT OG SIKKERT MATERIALE
Enhver med en metalring vil fortælle dig om de daglige irritationer, det medfører: klinger mod alt, hvad du rører ved, sætter sig kanterne af hårde overflader og kræver, at du fjerner det, før du kan gøre noget med dine hænder. Daglige opgaver som at vaske op bliver forhindringer med en metalring på din finger.

Ikke med en silikone ring. De er fleksible og bløde, men bevarer stadig deres form, når de sættes under tryk eller placeres under vand. Det betyder, at du kan beholde din ring på, uanset hvor du går, eller hvad du gør. Plus, silikonen vil naturligvis tilpasse sig formen på din finger, jo længere du har den på. Efter et par dage vil du ikke engang bemærke, at silikoneringen er der, før nogen spørger dig, hvor du har fået den fra.

Her er en anden fordel, du nok aldrig har tænkt på: Sikkerhed. Metalringe kan sætte sig fast i overflader og forårsage alvorlig skade på din hånd. Dette kaldes ringavulsion - det er ikke et kønt syn. En NewRing er bygget til at bøje eller bryde, før der opstår skade. Tag din sikkerhed alvorligt, især hvis dit arbejde eller din livsstil er praktisk orienteret.

LUKSUS UDEN LIGE
Alle vil have en ring, der ser fantastisk ud, men folk er trætte af at smide store summer bare for at få en pæn ring, der ikke engang er behagelig og kommer i vejen for deres daglige liv. Du kan betale mange tusinde kroner for en metalring, men du kan også smide en brøkdel af prisen efter en NewRing, som forresten er lavet i naturtro metalfarver og tilbyder alverdens fordele som allergivenlighed, komfort, er vandafvisende, antibakteriel, dielektrisk, og så bliver det oven i købet genanvendt, som du kan læse mere om i vores bæredygtighedspolitik

Vi designer selv ringene, så vi står inde for at du modtager et skandinavisk design i din flotte NewRing. Vi bruger den feedback vi får fra vores kunder til at udvide vores sortiment, og altid blive lidt bedre for hver dag der går. Vi udvider konstant med nye kollektioner som du kan se her. Du kan vælge mellem alt fra classic til chunky, så du er sikker på at finde den style du synes bedst om! I forhold til farven er der heller ingen kvaler, vi tilbyder metalfarver i alle vores styles, samt klassiske farver i matte nuancer. Alle ringene har de samme fordele og derudover kan alle vores ringe indgraveres, så du er sikker på at få den perfekte NewRing hver gang du handler hos os. Hvis du skulle være så uheldig at ramme forkert i størrelsen, eller den ring du modtog ikke var helt perfekt, så kan du altid gøre brug af vores 30-dages gratis returret! 

RINGEN TIL ALLE LIVSSTILE
Uanset om du er aktiv eller sidder stille det meste af dagen, så er silikone ringen lavet til at du kan få lidt mere komfort i din hverdag. Silikone ringe er til for at du kan leve dit liv på dine vilkår. Udlev dine drømme, dyrk dine hobbyer og lev dit liv præcis som du vil. Du skal ikke være nødsaget til at tage din ring af fordi du skal i vandet, fordi du skal i fitness centeret eller fordi du konstant bliver irriteret af klikke lyden når du sidder med computeren. Du skal være dig og leve din livsstil. Det er hvad vi værner om her hos NewRing.

HVEM ER VI?
Bag NewRing står der et par. Et par der var nået til fasen i livet, hvor de skulle beslutte sig for hvilken ring de skulle have på resten af deres liv. De prøvede de traditionelle ringe, men det var ikke godt nok for dem, da det ikke passede helt perfekt ind i deres livsstil. Sådan startede NewRing. Et behov for en komfortabel og praktisk ring. En silikonering. En NewRing.

Vend tilbage til butikken!