Bæredygtighedspolitik

 

Hos NewRing vil vi gerne passe på miljøet – sammen med dig.

Læs her om #oldringnewring og spar 20% på dit næste køb!

Vores mål er at skabe smukke og moderne design uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller bæredygtighed. Vi har derfor indført en bæredygtighedspolitik, som sætter krav til os som forhandler, og samtidig gør det muligt for dig som forbruger at købe stilrene smykker med god samvittighed. Du kan læse mere om vores bæredygtighedspolitik nedenfor.


Bæredygtigt design

Ambitionen med NewRing er, at vores smykker skal kunne anvendes hele livet. Vores ringe skabes ud fra et stilrent og enkelt design, der kan vare i generationer. Vores smykker er desuden designet med henblik på at kunne kombineres, både med andre ringe fra NewRings kollektioner men også med dem kunden i forvejen har. På den måde kan smykker fra NewRing anvendes igen og igen hele livet. NewRing er således ikke alene en bæredygtig virksomhed, også det enkelte smykke er bæredygtigt i sig selv. 


Kombination af design og kvalitet

Hos NewRing går vi ikke på kompromis. Vores smykker er fremstillet af silikone, som skaber slidstærke, sikre og behagelige ringe i høj kvalitet. Disse egenskaber er med til at forlænge ringens levetid. Skulle du i løbet af ringens levetid blive utilfreds med ringen, har du mulighed for at tage del i denne genanvendelsesproces ved at deltage i vores #oldringnewring program, som du kan læsere nærmere om nedenfor. 


Giv din ring nyt liv – og opnå 20% på dit næste køb

Vi stræber efter at passe på miljøet, og i den forbindelse mener vi, at det er vigtigt at stille krav både som forhandler og som forbruger. I forlængelse af dette har vi skabt vores program #oldringnewring, hvor du som forbruger har mulighed for at biddrage til kampen om en grønnere smykkeproduktion, og opnå 20% på dit næste køb. Konceptet omfatter KUN NewRings.

Hvis din NewRing trænger til en udskiftning, eller uheldigvis er gået i stykker, så smid den endelig ikke ud. Vi vil rigtig gerne have ringen tilbage, så vi kan genanvende den og give den nyt liv og derved forlænge ringens livscyklus længst muligt. Som tak for din hjælp til at gøre NewRing til en mere bæredygtig virksomhed, opnår du 20% i rabat, som du kan anvende ved køb af din næste NewRing. Vil du følge med i vores genanvendelsesprojekter, så følg med på vores Instagram, Facebook og blog (NewRing News). Hvis du sidder inde med spørgsmål til #oldringnewring programmet eller gode idéer til genanvendelsesprojekter, så tøv endelig ikke med at kontakte os her på chatten eller vha. kontakt os siden. 

BRUGSBETINGELSER:

  • Vi tilbyder 20% på dit næste køb af én silikonering hos NewRing. Rabatkoden vil være gyldig i 2 år fra modtagelsesdato. 
  • Standen af din NewRing er underordnet, vi forventer derimod dokumentation for dit køb, og at du indsender ringen til os (du betaler selv fragtomkostninger).
  • Vi tager glædeligt imod din silikonering, der er altså ingen grænser for hvornår din NewRing er en OldRing, det bestemmer du selv. Dog mindst 30 dage efter køb, da returretten stadig er gældende i denne periode.

 

Etisk produktion

Et af NewRings hovedfokuser er at drive en ansvarlig produktion. Vores producenter og samarbejdspartnere er nøje udvalgte i henhold til produktionsforhold, tæt samarbejde og kvalitet. Der kan herunder nævnes, at vores producent af din nye NewRing er ISO 9001 certificerede, som er en international standard, som sikrer og øger kvaliteten i hele virksomheden. 

 

En virksomhed i forandring

NewRing er en virksomhed i forandring. Vi stræber efter at være opdaterede i forhold til de seneste miljø- og bæredygtighedsinitiativer. Derfor vil vi også gerne inkludere dig yderligere i processen, hvis du har nogle spørgsmål, forslag eller bare idéer! Vi er åbne på at høre det hele gennem chatten, på de sociale medier eller på mail: kontakt@newring.dk