Kontakt os

5 HURTIGE FAQ
- FIND KONTAKTINFO NEDERST PÅ SIDEN

Hvorfor NewRing?
- Jamen, hvorfor ikke? Hvem siger nej til ekstra komfort helt uden at skulle gå på kompromis med looket? Vi sigter efter at ramme de traditionelle farver, og mange af vores kunder kan ikke se forskel før de mærker ringen. NewRing er ikke ment til at erstatte dine ringe, men blot til at forøge dine samling med mere behagelighed. You deserve a New Ring that fits your lifestyle!


Hvorfor bruger i silikone?
 - Udmærket spørgsmål! - Grunden til at vi benytter os af silikone her hos NewRing er grundet silikonens umættelige muligheder, idét materialet tilbyder komfort, er vandafvisende, strækbart, antibakterielt, allergivenligt og ikke indeholder skadelige stoffer, samt meget mere som du kan læse i fanen "Om os".


Hvad gør jeg hvis jeg fortryder mit køb?
- Intet problem! - Som kunde hos NewRing er du dækket af en 30-dages GRATIS returret. Rammer du forkert i størrelse, farve eller style, så frygt ej, for vi tager den gratis retur igen, dog skal du betale fragten tilbage til dig, hvis du vil have en ny sillikonering fra NewRing. Læs mere om politiker nederst til højre på siden.

Hvilken størrelse skal jeg bruge?
- Du skal bare bruge din normale størrelse, ringene giver sig og tilpasser sig med tiden, selvfølgelig en ring der passer, så skyd ikke for langt fra din normale størrelse. Ringen er fleksibel og vi har af den grund skrevet flere størrelser under samme ring, da den som sagt tilpasser sig. Ringen er udtænkt mennesker, fremfor blot at være et accesories. Menneske fingre hæver lidt op i løbet af dagen, som vores ring tilpasser sig til, så du er garanteret at ringen altid sidder perfekt!

Hvad gør jeg hvis min NewRing går i stykker?

- Så har vi et initiativ kaldet #OldRingNewRing, der giver dig 20% for din gamle NewRing. Initiativet er vores bæredygtighedspolitik, hvor vi stræber på at genanvende og selvfølgelig give dig værdi for din tid og støtte miljøet!
Læs mere om det her!


Du kan kontakte os på:

Mail: Kontakt@newring.dk

Chat: På hjørnet af siden.

Kontaktskema: Nederst her på siden eller på linket her

Har du nogen spørgsmål omkring din ordre, returnering, annullering, garanti eller andre spørgsmål eller henvendelser. Så udfyld venligst skemaet i bunden.

Kontaktformular