OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan føles ringen at have på?
- Den er fleksibel og blød ulig enhver ring du nogensinde har haft på før! NewRing er lavet med mennesket i fokus, derfor får du en ring der tilpasser sig dine fingre og samtidig er så behagelig at du ikke engang mærker at have den på. Hele fundamentet er at skabe en ring som du kan have på, uanset hvad du begiver dig med. NewRing holder til al snask, vand & slid, hvilket betyder at du kan svømme, træne og stort set lave alt med den på.

Hvorfor silikone og ikke bare en normal metal?
- Årligt oplever +150.000 personer i USA alene, en skade kaldet ring avulsion (Please, ikke Google det), hvor fingeren kommer alvorligt til skade pga. metalringe. Metal kan hverken bøje eller give sig, hvilket for mange betyder ubehag, større chance for ring avulsion og overordnet seriøse skader. Bare tænk på alt det du har på din krop nu, hvor meget af det er lige så solidt og stålfast som en metalring?

Skal jeg bruge en Chunky eller Classic?
- Forskellen på Chunky & Classic style er bredden af ringe. Chunky er derved lidt tykkere end Classic, hvortil Chunky passer bedre hvis du har en stor hånd & længere fingre, modsat Classic der er bedre til korte fingre & en mindre hånd.

Hvilken størrelse skal jeg bruge?
- Du skal bare bruge din normale størrelse. Silikone giver sig, hvilket gør den utrolig rar at have på, da vores fingre hæver lidt op i løbet af dagen. Er du stadig i tvivl? Så se Størrelsesguide & Fit.

Hvad gør jeg hvis jeg fortryder mit køb?
- Så er det heldigt at du er dækket ind i en 30-dages GRATIS returret. Du opretter bare en sag gennem kontaktformularen på KONTAKT OS siden. Husk at specificere hvad sagen drejer sig om, så sender vi dig returporto helt GRATIS.

Jeg er gravid, kan jeg tage ringen på?
- Først og fremmest, STORT TILLYKKE! For det andet, JA! Det er faktisk en hel del bedre at gå med en silikonering fremfor en metalring, da bl.a. fingre hæver op til 50% mens man er gravid. Derfor kan en metalring faktisk være skadelig.