Silikone ring fra NewRing er genanvendelig. Bæredygtig ring i silikone fra new ring

NewRing prioriterer bæredygtighed

Vores bæredygtighedspolitik

Hos NewRing har vi prioriteret, at vores bæredygtighedspolitik skal være i orden.

Bæredygtighed er stort begreb, og det kan udføres og forstås på mange måder. Vi har derfor valgt at begrunde vores valg i dette blogindlæg. Det kan måske lyde lidt langhåret for nogle af jer, men vi lover, det er værd at læse videre, da vi i vores bæredygtighedspolitik også gerne vil belønne jer! Kort og godt består vores bæredygtighedspolitik overordnet af to emner, nemlig design og genanvendelighed. 

Design
Vores NewRings er skabt til at kunne bruges hele livet på alle tidspunkter af dagen, og det sætter store krav til design og kvalitet. Vi har derfor skabt et tidløst og stilrent design, så de ikke bliver en del af fast fashion kulturen. Hertil har vi stor vægt på kvalitet for at kunne skabe en slidstærk ring, som ikke påvirkes af din aktive livsstil, og derved forlænge ringens levetid.

Genanvendelighed 
Giv din ring nyt liv - og opnå 20% på dit næste køb! 
Vi har sat krav til os selv som forhandler, og vi har brug for jer, for at det kan lykkes. Vi har skabt et #oldringnewring program, som betyder, at hvis din NewRing trænger til en udskiftning, eller uheldigvis er gået i stykker, så smid den endelig ikke ud. Vi tager nemlig gladelig ringen tilbage, så vi kan give den nyt liv. Du vil som tak for din hjælp til at gøre NewRing til en mere bæredygtig virksomhed få 20% i rabat, som du kan bruge ved køb af din næste NewRing.

DU KAN LÆRE MERE OM VORES BÆREDYGTIGHEDSPOLITIK OG DET TILHØRENDE #OLDRINGNEWRING PROGRAM HER

Hvis du efter at have læst dette har nogle spørgsmål, forslag eller gode idéer til vores bæredygtighedspolitik, så tøv endelig ikke med at kontakte os, for vi tror på at succesfuld bæredygtighed skabes i fællesskab. Du kan finde vores kontakt oplysninger her

Tilbage til blog