New Year - NewRing

New Year - NewRing

Året der gik

2021 var året, hvor NewRing blev til.

Denne rejse har bragt mange spændende udfordringer og fantastiske oplevelser med sig. Vi kan slet ikke vente med at fortsætte dette arbejde og tilhørende udvikling i det nye år. En kæmpe tak skal lyde til alle jer, som har bidraget til at denne rejse er mulig. Vi er så glade for, at i er så mange, der kan se værdien i vores silikoneringe. Det har været fedt, at se så mange af jer blive lige så vilde med jeres NewRings, som vi selv er.

I 2021 blev der i alt lanceret 4 kollektion: Classic, Chunky, Love og Swirl
Alle 4 kollektioner er blevet taget super godt imod, hvor særligt de to sidstnævnte har hittet stort. Det er også af denne grund, at vi allerede nu begynder arbejdet mod nye kollektioner i 2022, så vi kan forkæle jer med endnu flere silikoneringe. Husk i altid er velkommen til at skrive til os, hvis i har nogle særlige ønsker. 

Et nyt år betyder nye mål. Vi har selv sat ambitiøse mål for 2022, for hvor intet vover, intet vinder. Hvis du ligesom os har sat ambitiøse mål for dig selv i det nye år, så husk at planlægge og sætte delmål. Det skaber fremgang og succes gennem hele processen. Vi har selv i det forgangne år gjort brug af NewRings, hvor vores personlige mål stod indgraveret. Det gjorde, at vi dagligt blev mindet om vores mål, og hvorfor det var vigtigt for os. Så hermed har du et par tips til, hvordan du kan opnå dine mål i det nye år. Vi ønsker dig held og lykke med dine mål, og håber det bliver et fantastisk år! 

Tilbage til blog